JK Volta noormängijad saadavad täna, 5.09.2024 Eesti – Slovakkia kohtumisel koondislasi väljakule

Blogipostitus on refereeritud Eesti Jalgpalliliidu artiklist.

Põhja-Tallinna JK Volta noormängijad saavad täna suure au osaliseks, kui saadavad Eesti ja Slovakkia rahvuskoondise mängijaid väljakule. See on järjekordne näide klubi tihedast koostööst Eesti Jalgpalli Liiduga, pakkudes meie noortele unustamatuid elamusi ning võimalusi osa saada suurest jalgpallist.
Ühes JK Volta mängijatega saavad võimaluse sammuda väljakule koondislastega ka FC Nõmme United noormängijad, väljaku ääres pallilastena aga Tallinna FC Levadia noored.

Eesti Jalgpalli Liidu sõnul pakutakse meeste koondise mängudele maskoti- ja pallilapseks tulemise võimalust klubidele, kes panustavad aktiivselt noortekoondiste ja sõprusturniiride korraldamisse. Meil on suur rõõm, et just meie klubi noored saavad sellisest kogemusest osa.

JK Volta juhatuse esimees Raimo Nõu rõhutas, et klubi eesmärk on arendada jalgpallikultuuri, milles oluline roll on nii noorte- kui A-koondise mängudel osalemisel. „Meie lapsed osalevad mängudel alati rõõmuga, kuid rahvuskoondise mängud on nende jaoks eriti põnevad ja oodatud,“ sõnas Nõu. Ta lisas, et Volta kogukond külastab aktiivselt Eesti kodumänge ning lapsed tulevad tribüünile markerite ja plakatitega, et küsida koondislastelt autogramme. „Seegi on osa jalgpallikultuurist ja loodame, et suudame läbi selliste tegevuste muuta laste huvi jalgpalli vastu elukestvaks.“

Sellised unustamatud hetked on vaid üks paljudest põhjustest, miks liituda JK Voltaga. Meie klubi noored saavad osa erilistest kogemustest ja elamustest, mis aitavad kaasa nende arengule nii väljakul kui ka väljaspool seda.

Loe kogu artiklit SIIT.
2024/2025 hooaja treeningajad leiad SIIT.

#JKVolta #EestiJalgpall #Jalgpallikultuur #LiituJKVoltaga